Gästbok

Detta är en gästbok för bloggens besökare. Skriv en kommentar i fältet nedan så kommer den upp som ett inlägg här i Gästboken.
Jag uppskattar era kommentarer väldigt mycket så vänligen ta dig tiden att skriva ett litet inlägg, tack!

Senast uppdaterad av den .

14 reaktioner på ”Gästbok

 1. Nice site
  Du får hänga med upp till Hålsjön, Hölseböke, Slöinge och lära mig nya ”gäddtrick”
  /Paddan

 2. Hej Jonas,

  Fodralet funkar bra och jag är nöjd, finns garanterat bättre men fick ju detta till ett bra pris.
  Platsen för rullarna håller sin form bra tycker jag och inga problem att få i rullarna. Iofs kör jag bairrunner rullar och inte Big pits. Väl vadderad är den, känns som rullarna är i tryggt förvar.

 3. Tjena såg ett gammalt blog inlägg från dig där du köpt en JRC Cocoon Rod Holdall
  Och det jag undrar är om själva ”rullfacket” eller utbuktningen för rullarna håller sin
  form även när den ligger på marken och är utan rullar å spön, så rullarna glider in fint utan besvär och att den är bra vadderad på både in och utsidan?
  hoppas DU förstår vad jag menar!

  Tacksam för svar!
  Jonas

 4. Hej på dig BigDaddy,

  Det var ett fint fiskepass igår. Tyvärr hade jag dåligt flytt och hos dig klev inga karpar på. Men annars dagen var fin. Om jag/vi ska ditt flera gånger ska jag köra feeder och allmänt bottenmete, för att variera lite. För min del var platsen inte så lyckad för kastmete eller för långspömete pga. stora träd som hängde ovanpå och då får jag bytta taktik. Vem vet: kanske jag ska köra lite karpfiske också.

  Jag har hunnit läsa hela din blogg och jag får säga att det ser mycket bra ut. Språket är intressant och mycket fint. Beskrivningen av platser och känslor håller hög klass.

  Det som jag uppskattar mest i all din satsning är att du satsar bredd och genomtänkt: flera fiskemetoder och flera olika fiskeplatser. Jag hoppas verkligen att du ska lyckas i din satsning.

  Ha det,
  CDan

  1. Kul att hitta den här sidan! Mitt fiske handlar mycket om Arriesjön och drop-shot i kanalen på höstarna. Har också haft trögt med ismetet i Arrie under vintern men tog upp 2 i lördags. På söndagen högg en riktigt fin abborre som vi tyvärr inte fick upp. Får fortsätta och följa dig här på sidan.
   mvh Anders

   1. Kul att du hittat hit! Inte gått så bra för mig i min jakt på ismetad gädda i Arriesjön som du ser, gått klart bättre för mitt sällskap. Har du tips och råd om Arrie får du gärna dela med dig.

    1. Det som slagit mig är att gäddhugg har kommit uteslutande på abborre som agn och inte på mört i Arrie. Vidare hade jag på gäddorna i lördags en upphängare med en rosafärgad jigg över abborren. Blir bra gung på jiggen när abborren rör sig. Nu blir det ju kallare igen så det kanske hinns med ett ispass till.
     /Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *