Newbridge-Fishingteam-@-Sportfiskemässan

Mycket trevligt folk på mässan!

Folket fortsatte att välla in under hela lördagen och jag har lärt känna massor med nya trevliga människor! Jag fick besök av en hel del kompisar under dagen och många esökare som var intresserade av Splashbaits och min blog.
Vi är många bloggare här på Bloggargatan och det är mycket trevlig stämning, kul att utbyta erfarenheter och diskutera deras syn på bloggandet. Boysen från Newbridge Fishing Team är riktigt duktiga killar och sköna att snacka med, tyvärr var de tvungna att åka hem på lördagen.

Stefan Jarl som driver bloggen The Specimenhunter tittade förbi och snackade, kul att äntligen träffas, vi har snackat mycket på nätet men aldrig träffats. Han visade lite av sina fina flöten som han tillverkar själv och jag fick även behålla ett av dem så det skall provas när jag kommer hem. Sen gick vi loss på Splashbaits produkter, Stefan är väldigt sugen på att testa detta bete i sin jakt på storkarpen och jag fick nästan slita burkarna ur händerna på honom när han skulle gå.
Jag fick även chansen att snacka en stund med Marko ’Markoolio’, riktigt skön snubbe med stort fiskeintresse och engagemang i Sportfiskarnas ungdomsverksamhet.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *