Westin-@-Sportfiskemässan

Morgonkaffe på Sportfiskemässan

Efter en lång fredag så stängde till slut mässan för besökare och vi fick chansen att mingla med branchfolket. Kul att kuta runt till alla utställare och prata med folk som man själv tycker att man känner men som man I verkligheten aldrig träffat. Det är konstant personer man springer på och hajjar till för man tänker han eller hon känner jag ju men sen kommer man på att riktigt så är det ju inte. Snackade en bra stund med Håkan Franson, trevlig prick som generöst delade med sig av sina tips och upplevelser.
När kvällen led mot sitt slut slog vi oss ihop med Orsa FiskeCenter, ett gäng sköna killer och det dracks en öl eller två innan vi gav upp för dagen. Enligt rykten fortsatte en del av sällskapet till ett lokalt vattenhål med Youtube-mixande DJ och isfiskedansen…

Efter en stadig frukost på hotellet befinner jag mig nu åter på mässområdet och jag började min mässdag i Fjällornas monter, de servar med kaffe om man stödjer Fjällorna vilket jag självklart gjort!
Fastnade en stund framför Westins monter där Jörgen Larsson visade lite av deras produkter, bland annat Mike the Pike fick sig en simtur i deras bassäng. Bloggatan ligger precis bredvid FishEco’s monter och nu i morse körde de en livesänding direkt från mässområdet, fullt action précis som det skall vara.

Betydligt mycket mer folk idag och mässområdet kokar av fiskeintresserade människor och grymma utställare!



 

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *