Om

Jag som skriver denna blogg heter Daniel Demeter och bor med min underbara och för det mesta förstående fru och två barn i Staffanstorp.

Walk The Line skapades 2010 då jag bestämde mig för att lägga all den tid jag spenderade på online gaming på något mer kreativt, jag tog upp mitt gamla fiskeintresse och började blogga om det.

Mina första minnen av fiske sträcker sig tillbaka till 3-4 års åldern när jag var ute med min far och farbror i en liten eka på Tunbyholmssjön. Vi metade med små rödvita bullflöten och degkulor, om vi fick något minns jag inte då jag mest satt och spanade efter de ålar som min farbror sagt skulle finnas i sjön.
När jag väl började skolan åkte jag och min klasskompis Micke och metade id och abborre i Malmö-kanalen, vi var även iväg och fiskade regnbåge i diverse put & take vatten med varierande resultat.
Som tonåring tävlingsmetade jag för Malmö Sportmetare inom modernt mete, där familjen Sandén lärde mig allt som är värt att veta om mete. Det var en lärorik tid och vi hade en VM-metare i klubben, Roger, som även han delade med sig av tips och tricks.
Efter en regnig tävling på höstkanten uppe i Ottarpssjön, drar jag efter att ha fiskat riktigt bra, förmodligen bäst på sektionen, upp ett tomt keepnet, stort hål i botten. Det blev slutet på min mete och fiskekarriär, jag slängde in grejerna i källaren och rörde inte ett spö på över 10 år.

Nu har jag som sagt tagit upp fisket igen och idag är det mest fokus på karpfiske men jag försöker ändå prova på fiske efter de flesta arter om tillfälle bjuds!

/Daniel Demeter

Senast uppdaterad av den .