Sportfiskemässan-2014

Ankomst till Sportfiskemässan 2014

Klockan ringer, 03:45! Fan inte kristet att gå upp vid denna tiden men vad gör man inte för en helg på Sportfiskemässan? Nytt för i år är Bloggatan där jag självklart kommer befinna mig under hela helgen. Kalle från Betesboxen hämtar mig lite efter 04:15 och sedan bär det a till huvudstaden. På vägen upp stannar vi och plockar upp Filip Sjöstrand, arrangören av Vertikalmästaren som går av stapeln i slutet av April i Åsnen. VI gör även ett stopp hos Kalles sponsor Gladsax och de bjöd på kaffe och äggmacka. Riktigt roligt att ta en titt på deras produktion och produkter, trevliga gubbar! När stoppen är avklarade forsätter vi vår färd mot Stockholm och Kistamässan, det snackas mycket fiske i bilen och stämningen är på topp!

Vi checkar in på hotellet och beger oss ner till Sportfiskemässan och här är det full action, gott om folk och framförallt gott om fiske! Vi hittar snabbt Bloggatan där vi skall tillbringa helgen och efter lite strul med bord och stolar får vi till slut allting på plats. Jag fick plats i hörnan bredvid den trevliga bloggerskan Sussi Stridh, besök gärna hennes blogg Sussis Symfoni.

Jag har redan varit ett par rundor och tittat och det är riktigt gott om uställare och aktiviteter, om du tvekar på att göra ett besök på Sportfiskemässan så kan du sluta tveka, åk hit! 

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *