Utlottning-fribiljetter-Sportfiskemässa

Vinnarna dragna i utlottningen!

Kriteriet för att dra igång utlottningen av 8 biljetter till Sportfiskemässan den 21-23 mars var att min blogg skulle uppnå 200 stycken ’Gilla’. Det tog ett par dagar och sedan igår passerade vi gränsen på 200 och därför blev det idag utlottning!
Jag räknade antalet kommentarer, 51 stycken och la in detta i slumpgeneratorn på slump.nu som sedan tog fram 4 lyckliga vinnare till mig:

  • 4 – Robert Andersson
  • 9 – Jimmy Bergh
  • 16 – Mattias Johansson
  • 51 – Anna Gustafsson

Stort grattis till er, ni har vunnit vars två fribiljetter till Sportfiskemässan 2014!
Skicka ett meddelande till mig antingen på Facebook eller via kontaktformuläret här på siten med ert namn och adress så skickar jag biljetterna till er. Om jag inte fått något från er innan fredag 21/2 så slumpar jag fram en ny vinnare.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *