Columbia-Knife

Fin födelsedagspresent av min far

Min far brukar överraska med lite fina och finurliga saker när jag fyller år och på julafton, så var även fallet i år när jag firade min födelsedag. Han dök upp med ett mellanstort paket som var tungt och jag började såklart direkt försöka lista ut vad han kunde ha hittat på denna gången. Det brukar inte vara lätt då har som sagt brukar vara rätt finurlig i sina val av presenter. När jag arbetade mig längre in i den gedigna inslagningen så slog det mig plötsligt vad det kunde vara! Tyngden och balansen på paketet påminde väldigt mycket om en kniv. Mycket riktigt var det en kniv och en riktigt fin sådan.

Min allra första kniv fick jag även den av min far, en äkta morakniv med rött trähandtag och såklart väldigt vass. Kommer ihåg att jag skulle kolla hur vass den var och drog okunnigt hela tummen rakt över eggen, den skar sig fint in i tummen och det blev tårar, omplåstring och en läxa lärd.
Denna gången lät jag bli att dra tummen rakt över och kapade istället av en rad med hår på armen, min far kan sina knivar, rakbladsvass även denna. Tack far!

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *