Kort-pass-vid-Kävlingeån

Kort pass efter gädda vid Kävlingeån

Jag tog ledigt eftermiddagen från jobb och stack ner till Kävlingeån tillsammans med Darrell för ett kort pass efter gädda. Som vanligt blev det ett spö med levande bete och ett med dött bete. Det blev en ny sträcka för oss då vårt vanliga ställe var upptaget men är ju alltid kul att prova nya ställen.
Det hände inte så mycket och vädret var rätt uselt, efter nån timme började det smådugga och jag fick kila upp till bilen och hämta parasollet så vi fick lite skydd från regnet. Väl på plats hade vi det riktigt bra och Darrell bjuder på lite varma nudlar, ingen festmåltid precis men allt går ner när man är hungrig och småfrusen.

På spöna var allt lugnt och vi turades om att fiska av sträckan nedströms tyvärr utan framgång. Dagarna är korta nu på våren och snart började det skymma så smått och vi började packa ihop. Det blev ingen gädda denna gången heller men nu börjar snart karpfisket igen och nästa vecka är det dags för Sportfiskemässan där jag självklart kommer att befinna mig på Bloggtorget alla 3 dagarna. Kom gärna förbi och säg hej och snacka lite!

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *