Vackra-höstfärger

Dags för lite bloggande igen

Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen, undrar om det finns några följare kvar?
Tiden har helt enkelt inte räckt till – två små barn, husrenovering, heltidsjobb, uppstart av eget betesföretag och där emellan hinna med att fiska och sedan sätta sig och skriva om det. Tyvärr blev bloggen det som fick stryka på foten men nu har jag omprioriterat och bloggen skall finnas kvar och uppdateras.

Så, Walk the Line lever vidare och framöver kommer jag att göra ett litet ansiktslyft av bloggen, den är ju ändå mer än två år gammal med nuvarande kläder. En del funktioner har slutat fungera med så hög tid för förnyelse!

Jag var ute förra helgen på ett vertikalpass tillsammans med Kalle på Betesboxen, premiärpass för i år och det kommer bli fler det kan jag lova! Var ett riktigt trevligt pass som vanligt men mer om det i mitt nästa inlägg.

Välkomna tillbaka!

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *