Tailbete

Dags att tillverka eget Tailbete!

Som självklar medlem i Sportfiskarna fick jag hem deras månadstidning för ett tag sedan och i den fanns det en guide om hur man tillverkar sitt eget Tailbete. Det verkar inte allt för svårt och kan jag renovera hus och kök skall ett Tailbete vara rena barnleken kan man tycka. Eftersom jag fick en hel del bitar ekskiva över efter renoveringen av vårt kök så tänkte jag förädla dessa bitar till just Tailbeten.
Planen är att göra en steg för steg serie om hur jag tillverkar mitt Tailbete och förhoppningsvis kan jag avsluta serien med en fångad gädda på mitt egentillverkade Tailbete, det hade varit coolt. I annat fall så blir det en fin brasa vid kommande karpfiske…

Håll utkik här på bloggen för att följa min tillverkning! Har du tips eller åsikter så dela gärna med dig då det är första gången jag skall tillverka ett eget bete.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *