Vippa & spöhållare i närbild

Dags för ismete efter gädda på Arriesjön imorgon

Jag håller på att renovera vårt kök så tyvärr har det inte blivit så mycket tid över varken för bloggande eller fiske. Efter allmänt anrop på Facebook efter någon som vill sällskapa mig på isen i helgen så såg det ut som att jag inte skulle komma ut denna helg heller. Jag är inte sugen på att ge mig ut på isen själv och min vanliga fiskepolare Darrell befinner sig i Kenya och jagar marlin. Alltså blev jag väldigt glad när vår granne Thomas skickade ett sms idag och frågade om han fick hänga med ut på isen och fånga gädda.

Det blir Arriesjön igen och denna gång skall jag bara landa en gädda, punkt slut. Tyvärr blir det ingen heldag men det kommer i alla fall bli en 4-5 timmar och det är inte helt fel det heller. De fina sillarna jag köpte förra veckan ligger på tö i köket och rudorna åker ner i hinken imorgon, här skall det ösas upp gädda i Arriesjön!
Fick även hem min pulka till ismetet i veckan men pga renoveringen av köket så har jag inte hunnit pimpa den det minsta, så det blir till att lasta allt på hög denna gång.
Återkommer imorgon med full rapport om hur det gick med ismetet och om det blev någon gädda.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *