Boilies

Lite påfyllning av boilies till karpen

Hade helt glömt bort att jag lagt en liten order på 10 kg boilies och när Chris ringde så blev jag lite förvånad. Kort därefter kom han och dumpade 10kg runda fiskstinkande boilies på min uppfart.
Vid tillfället jag beställde dessa boilies hade jag ännu inte bestämt vilket bete jag skulle fiska med denna säsong, nu är det mer eller mindre bestämt och det blev inte denna tillverkare. Det är visserligen aldrig fel att ha lite extra bete att dra i för att föda karparna lite och eftersom även dessa boilies är från en kvalitetstillverkare så lär karpen gilla dem och även lägga på sig lite vikt.

Vilket bete jag kommer fiska i år kommer jag gå ut med snart…

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *