26/11 – Östra Dammen

Abstinensen började krypa på så sakteliga och till slut kunde jag inte motstå, jag måste ut och fiska! Förhandlingsmöte med flickvännen slutade med undertecknat avtal om en dagstur till Östra Dammen i Lomma, sol upp till sol ner, inte en sekund längre.

Det var kallt men soligt och jag hade varit på plats två dagar tidigare och skjutit ut lite boilies på den tilltänkta fiskeplatsen, The Beach. Planen var att fiska längst in mot den vänstra stranden, intill de överhängande träden, borde vara attraktiv plats för karpen nu såhär på senhösten.

Blåsten hade ökat under natten och när jag väl var på plats var jag väldigt glad att jag tagit med mig mitt parasoll, annars hade jag frusit häcken av mig efter en kort stund. Dock verkade det som om den kalla vinden som låg på rakt in där jag bestämt mig för att fiska gjorde allt annat än piggade upp fisken. Tror de befann sig långt bort från mina beten i en lugn solig vik i andra ändan dammen.

Det blev ingen karp i Östra denna gång och nu blir det nog inte mer karp för mig förrän nästa år.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *