Gös för Darrell!

Äntligen gös för Darrell på Ringsjön!

En gång i tiden lovade Darrell mig att han skulle hjälpa mig att landa en karp och samtidigt lovade jag honom en landad gös. Det har spenderats betydligt mer tid bakom karpspöna än på jakten efter gös och jag har ju landat min första karp för ett bra tag sedan men Darrell var fortfarande gös-lös.

Dags att ta tag i detta och tillsammans med T-Bag drog vi till Ringsjön den 14 juli för att landa en gös till Darrell. Jag hade lovat att fixa alla spön, rullar och beten och det enda han behövde göra var att landa gösen. Jag tacklade upp två spön till Darrell, båda med små Cotton Cordell wobblers som tidigare visat sig framgångsrika på Ringsjön efter gös.

Första fisken upp var en fin abborre för T-Bag, runt halvkilot, det finns gott om dessa fina randiga krigare i RIngsjön. Det dröjde inte länge förrän det small på Darrells spö och spänningen var stor för att se om det var en gös, gädda eller abborre som tagit hans wobbler. Total glädje blev det när vi såg att det var en gös, liten men fortfarande en gös! Mission accomplished!

Det blåste kraftigt denna dag och vi blev ganska snabbt genomsura av vågorna som konstant slog upp mot båten. Vi gjorde ett varv runt Ringsjön men det blev tyvärr ingen större utdelning, Darrell landade ytterligare en liten gös och en fin abborre och T-Bag tog även han en abborre till.
Själv blev jag FF men det kändes helt ok eftersom jag lyckats med uppdraget att fånga Darrell en gös.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *