Solande karp

Dagspass med familjen i Rögle Dammar

Som nybliven far är det inte lätt att få tid att åka och fiska. Men eftersom jag har en förstående och underbar fru så åkte vi hela familjen till Rögle Dammar för ett kort pass efter karp.

En kort vandring längs med damm 5 så insåg jag att karparna fortfarande inte var klara med sina lekbestyr. Längs med hela norra sidan fanns det gott om lekande och solande karp.
Oavsett de lekte eller solade så var de totalt ointresserade av mina beten. Jag testade en hel del ytfiske utan framgång och övergick till slut till att fotografera och bara sitta ner och beundra dessa fina karpar.

Jag hade två spön ute med bottenmete och startade sedan den medhavda engångsgrillen för att ordna lite lunch till familjen.
Min tvååriga dotter fick nu annat att tänka på, hon hade spenderat de föregående två timmarna med att hälla ut alla mina olika pop-ups i gräset och kasta boilies till ankorna, nu var det dock grillen som var mest intressant.

Det blev en skön dag i solen vid Rögle Dammar för familjen Demeter, inga karpar men vad gör det när man fått alla sina pop-ups vädrade!

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *