Höst i Östra Dammen

Ont om karpfiske

Varit ont om fiske på senaste tiden. Rest med jobb och varit mycket uppbokade saker med familjen så fisket har fått stå åt sidan.
Hoppas på att komma ut och lägga ett eller två karppass innan resan till Frankrike i slutet på oktober.

Precis som förra året åker jag tillsammans med Darrell och vi möter upp hans pappa nere i Frankrike. Det blir ett nytt vatten i år, inte samma som förra året. Darrell och hans far har varit där tidigare och hade då bra fiske och nu har fisken vuxit till sig rejält, senaste veckan har det landats fisk på över 60lbs (27kg).
Har börjat planera så smått vad som skall med och vad som får stanna hemma, kan ju tyvärr inte dra med sig allt på flyget ner. Mina spön får stanna hemma, kostar lika mycket som flygbiljetten att ta med mig tre spön och det är det inte värt. Som tur är tillhandahåller de all utrustning man kan tänkas behöva, free of charge. Det är service det!

Skall försöka komma ut och köra ett kort karp-pass nån dag efter jobb, sticka lite tidigare och fiska en bit in på natten. Skall väl alltid lyckas lura upp nått, helt klart bättre chans för karp då än hemma i soffan. Lär bli i Östra Dammen i Lomma eller kanske Rögle Dammar, måste ligga nära så man slipper förlora dyrbar fisketid sittandes i bilen.
Pratat lite med Darrell om att lägga en natt i hans syndikatvatten, det simmar ju stor fisk där, men det beror helt på om det finns tid eller inte.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *