Tackel-till-torsk

Ett tackel till torsk damp ner i morse!

I morse precis efter frukost knackade det försiktigt på vår ytterdörr. Både jag och min fru undrade vem det kunde vara, inte ofta någon knackar på vid niotiden på morgonen. När jag öppnar dörren står vår granne Niklas där, glad som en spelman, med ett stort tackel till torsk i händerna.
– Det här är till dig! säger han och skiner upp ännu mer.
Jag vet inte om det beror på mitt hot om att punktera hans cykelkärra eller om han helt enkelt är en riktigt hyvens kille men det kanske är en kombination av båda?

Niklas hade spenderat gårdagens egentid när barnen gått och lagt sig med lite terapiarbete i form av att tillverka tackel till torskfisket och snäll som han är så tänkte han på mig och gjorde även ett till mig. Riktigt nice med sköna grannar! Nu måste jag bara bort i natt när han sover och laga punkteringen på hans cykelkärra…

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *