Rig Bin

Rig Bin till gädd- & göstackel

La en beställning hos en av handlarna och fick hem en fin Rig Bin där jag kan förvara alla mina tackel till ismetet och det vanliga metet efter gädda och gös. Jag har tidigare förvarat tacklen direkt i betesboxen men det brukar alltid sluta med att när jag väl skall rigga upp tacklet så är det ett enda stort trassel och jag får spendera en bra stund med att reda ut skatboet.
Jag använder mig sedan tidigare av just en Rig Bin men i storlek mindre till mig karpfiske, den är perfekt för chod-riggarna. Denna är mycket större, även om det finns Rig Bins som är ännu större så passar denna mina behov alldeles utmärkt.

Jag har fördelat tacklen efter krokstorlek så att jag snabbt och lätt kan ta det tackel jag behöver. Det finns plats för 10 tackel i denna Rig Bin vilket räcker mer än väl för mig. Vill du ha ordning på dina gäddtackel så kan jag rekommendera en Rig Bin!

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *