Short Session

Premiärpasset för karp avklarat

Det har nästan gått sex månader sedan jag fiskade efter karp senast men idag blev det en short session och så var karpfiskepremiären avklarad.
Jag och Darrell körde två timmars fiske med vars två spön. Även om vi inte fick något så var det riktigt nice att komma ut och att återigen befinna sig bakom karpspöna. Det var väldigt lugnt vid dammen och jag tror det fortfarande är lite väl tidigt för att karparna skall ha börjat äta ordentligt.

Detta får väl räknas som en smygpremiär och när vi satt där började vi planera för en riktig premiär, det vill säga köra en hel helg med två övernattningar. Det ser ut till att bli i början på maj och vi diskuterade lite möjliga vatten. Förmodligen blir det i norra Skåne men om isen har släppt i 23:an så är det inte omöjligt att vi lägger vår premiär där.
Som alltid när jag är ute och fiskar så vill jag bara fiska mer men när solen började gå ner så var det dags att packa ihop. Ingen karp idag men nu har jag i alla fall lagt årets första karppass.

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *