Betesfisk

Betesfisk till salu!

Är du i behov av starka, effektiva och tåliga betesfiskar till ditt mete eller ismete efter gädda, gös eller abbore? Då har jag fina rudor till salu till bra pris! Jag har själv fiskat i stort sett enbart med levande ruda de senaste tre åren när jag fiskat efter gädda, både i öppet vatten och på isen när jag ismetar och vi har tagit många och stora gäddor på dessa fina rudor.
Mörten har en tendens att lägga ner verksamheten efter en kort stund men dessa rudor är grymt bra arbetare som garanterat lockar hungriga gäddor till hugg!

Om du vill köpa lite fina rudor för att lura upp gammelgäddan så gå till mitt Kontaktformulär och skicka ett meddelande till mig så löser vi det.

 

 

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *