Spöhållare-till-ismetet

Tillverka spöhållare till ismetet

Jag får många förfrågningar om mina spöhållare som jag använder till ismetet. De är ju en variant på den spöhållare som FinaFisken tog fram och som nu många kopierat. Tyvärr verkar FinaFisken ha lagt ner sin site, varför vet jag inte men därför har jag nu tänk göra en guide om hur du själv tillverkar en enkel spöhållare till ismetet.
Vi har alla olika behov när det kommer till spöhållare till ismetet men dessa spöhållare funkar väldigt bra till mitt ismete. Som sagt har jag modifierat de ursprungliga spöhållarna, dels för att det skall bli enklare att tillverka men även för att de skall bli så billiga och funktionsdugliga spöhållare som möjligt.

Just nu är det julgröt och julmys som står högst på programmet men när väl gröten är uppäten så skall jag tillverka 12 spöhållare till mitt och kompisens ismete så då får även ni ta del av hur jag går tillväga. Håll koll här på bloggen så kommer guiden om hur du tillverkar din egen spöhållare till ismetet snart upp!

Senast uppdaterad av den .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *